Bianca


Ik zie jou is ontstaan vanuit mijn hobbelige leven wat nu achter me ligt, het is mijn passie en ik zou niet anders kunnen en willen om jou te helpen de persoon te worden waar jij recht op hebt! Ben jij klaar om jouw blokkades en beren uit de weg te ruimen?! Het blijft een spannend proces maar ik ben er dan nog steeds om je te begeleiden want.. ik zie jou! Persoonlijk ga ik jou inspireren, met hier en daar een verrassing, standaard wordt het niet maar ja… wie doet er nou aan standaard?!

Werken vanuit passie en gevoel, niet volgens de richtlijnen van een opleiding.  

Dat dit mijn passie is merkte ik al vrij snel, de energie die vrijkomt wanneer je de persoon tegenover je de ware tools geeft om een stap verder te gaan, een glinstering in de ogen, stukje trots… ik ben een gevoelsmens, hoog sensitief en daardoor ben ik in staat in vele situaties het gevoel te pakken, ik kan mij gevoelszaken goed voorstellen of daar een voorstelling van maken. Ik heb dan ook geen opleiding gevolgd om mij te relateren, ik snap heel veel. 

Mijn missie is het helpen van personen op zowel privé als zakelijk vlak. Het is tijd voor iedereen om te gaan doen waar hij of zij energie van krijgt, weer het heft in eigen handen nemen! Dit bereiken wij doordat ik mijn kennis met jou deel, je nieuwe inzichten geef en door je soms een opdracht te geven.

 

Nelson Mandela

"het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan wordt"