Werkwijze


Vertrouwen

Het staat voorop dat jij je veilig en vertrouwd voelt, je moet het gevoel hebben open en eerlijk te kunnen zijn zodat het traject daadwerkelijk effect heeft. Het is dus logisch dat jij mij uitzoekt, jij bent de klant en bepaalt het doel van jouw traject.

Kennismaking 

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel jij aan mij wat jouw dromen en doelen zijn en waarom jij denkt dat het niet zou lukken deze te bereiken. Ik zal jou naar aanleiding van jouw verhaal vertellen wat mijn werkwijze is en hoe ik zie dat ik jou kan helpen.

Uitgangspunt 

Belangrijk is dat wij samen werken aan jouw doelen. Tijdens onze  gesprekken krijg je nieuwe inzichten waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Ik speel graag in op je huidige gevoelstoestand en deel ook graag mijn eigen kennis met jou.

Werkwijze

Onze gesprekken zijn laagdrempelig ingestoken, soms zitten we in mijn kantoor, soms gaan we naar buiten om te wandelen. Jij zult al snel inzien dat jouw donkere grote beren omgetoverd kunnen worden tot lieve troetelbeertjes, waardoor je een andere stap durft te nemen. Dit bereiken wij doordat ik mijn kennis met jou deel, je nieuwe inzichten geef en door je soms een opdracht te geven. Voorafgaand kan ik geen antwoord geven wat we precies gaan doen want niemand is hetzelfde, ieder mens is uniek!

Het traject leg je zelf af, ik ben daar om je te helpen en je te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.

Tussen sessies door bel ik zo nu en dan op om te horen hoe het gaat. Heb je tussen sessies door een prangende vraag dan mag je die altijd per mail stellen, hieraan zitten geen extra kosten verbonden

Werken met mij mag nooit als ‘onder druk werken’ ervaren worden, de ene heeft 2 sessies nodig waar een ander er 4 voor nodig heeft. Gun jezelf jouw leven terug!

Contact

Wil jij gratis en vrijblijvend een kennismaking plannen? Neem dan contact op en we plannen gelijk die afspraak!

 

Nelson Mandela

"het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan wordt"